• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
بازدید نماینده مجلس از دو پروژه در مركز آموزشی درمانی قدس قزوین

دکتر لطف اله سیاهکالی مرادی، نماینده مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، با همراهی دکتر عبداله دیدبان، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در دومین روز از تابستان 1401 از پروژه الحاقی اورژانس و آزمایشگاه در مرکز آموزشی درمانی قدس بازدید کرد.

سیدکریم حسینی، مسؤول روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی قدس با بیان این خبر، افزود: در این بازدید، نماینده مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه ها و اقدامات انجام شده قرار گرفت.

یادآور می شود، دکتر سیاهکالی مرادی پس از بازدید از پروژه ها، با حضور در دفتر مدیریت مرکز، در خصوص مشکلات تامین مالی پروژه و تامین تجهیزات پزشکی، با رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و مسؤولان مرکز آموزشی درمانی قدس، گفت و گو کرد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0