اعلام نتایج رتبه بندی جهانی وبومتریکس در ژانویه ۲۰۱۶

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، بر اساس آخرین نتایج ارائه شده در ژانویه ۲۰۱۶ سایت جهانی وبومتریکس ، رتبه جهانی سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین کل دانشگاه های دنیا با رشد ۱۲ درصدی نسبت به دوره قبل به ۳۲۲۰ رسید.

نظام رتبه بندی جهانی وبومتریکس طی دوره های ۶ ماهه، تمامی دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد. وب سایت دانشگاه ها، موسسات علمی-آموزشی وتحقیقاتی و پژوهشی بر اساس حجم اطلاعات موجود بر روی وب (Size)، قابلیت دسترسی (Visibility)، فایلهای محتوایی (Rich Files) و تعداد مقالات و رتبه علمی در گوگل (Google Scholar) رتبه بندی می شوند. گفتنی است ؛رتبه وبومتریکس نشان‌دهنده حضور و فعالیت دانشگاه در فضای مجازی است و به نوعی ارزشیابی فعالیت‌های دانشگاه محسوب می‌شود و همه واحدها، از جمله واحد های ستادی، معاونت‌ها، شبکه‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز تحقیقاتی در کسب رتبه دانشگاه سهیم هستند و باید در جهت ارتقای آن تلاش کنند.