اعلام نتایج رتبه بندی جهانی وبومتریکس در جولای ۲۰۱۵

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، بر اساس آخرین نتایج ارائه شده در جولای ۲۰۱۵ سایت جهانی وبومتریکس ، رتبه جهانی سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین کل دانشگاه های دنیا (آخرین رتبه ۱۱۹۹۲سایت با رشد ۴ درصدی نسبت به دوره قبل به ۳۶۲۹ رسید..

نظام رتبه بندی جهانی وبومتریکس طی دوره های ۶ ماهه، تمامی دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد. وب سایت دانشگاه ها، موسسات علمی-آموزشی وتحقیقاتی و پژوهشی بر اساس حجم اطلاعات موجود بر روی وب (Size)، قابلیت دسترسی (Visibility)، فایلهای محتوایی (Rich Files) و تعداد مقالات و رتبه علمی در گوگل (Google Scholar) رتبه بندی می شوند. گفتنی است ؛رتبه وبومتریکس نشان‌دهنده حضور و فعالیت دانشگاه در فضای مجازی است و به نوعی ارزشیابی فعالیت‌های دانشگاه محسوب می‌شود و همه واحدها، از جمله واحد های ستادی، معاونت‌ها، شبکه‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز تحقیقاتی در کسب رتبه دانشگاه سهیم هستند و باید در جهت ارتقای آن تلاش کنند.

دریافت فایل : ۲۰۱۵